Heb jij al gehoord van 1Sociaaldomein.nl?
Geplaatst op 14-05-2019 om 15:35
Dit nieuwe online platform verbindt jou met andere professionals in het sociaal domein. Ongeacht bij welke organisatie je in dienst bent, welke functie je hebt of in welke regio je werkt. Op 1Sociaaldomein.nl helpen professionals elkaar met vraag en antwoord en delen ervaringen. Iedereen die professioneel betrokken is bij het sociaal domein kan een profiel aanmaken op 1Sociaaldomein.nl: dit is en blijft kosteloos. Ruim 2000 jongerenwerkers, opbouwwerkers, gezinstherapeuten, onderwijskundigen, beleidsmedewerkers, en leidinggevenden gingen je voor. Er zijn al diverse relevante vragen op het platform gesteld, én beantwoord.

Op 1Sociaaldomein.nl kunnen professionals ook interessante Channels volgen. Bijvoorbeeld het Channel Insitute for Positive Health, het Channel Jongerenwerk of het Channel Steunouder. Channels vergroten je vakkennis en verbinden je met vakgenoten. WonenPlus Alkmaar steunt dit initiatief. Maak ook een profiel aan, maak gebruik van de reeds gedeelde kennis en ervaringen, en help collega’s verder.

Wil je eerst meer weten over het doel van 1Sociaaldomein.nl? Bekijk dan het filmpje op de homepagina. Of lees de toelichting bij ‘Over dit platform’.